Vähi juhtimisel võetakse valitsuse vead luubi alla

Annika Matson 29. aprill 2008, 11:32

Eesti Suurettevõtjate Assotsiatsiooni
(ESEA) üldkoosolek valis oma uueks presidendiks ja juhatuse esimeheks Silmet
Grupi nõukogu esimehe Tiit Vähi, kelle eestvedamisel asutakse senisest
aktiivsemalt valitsuse populistlikest otsustest tulenevaid vigu
arvustama.

ESEA värsketeks juhatuse liikmeteks valiti lisaks Vähile ka Olari Taal, Meelis Milder, Jüri Käo ja Rain Lõhmus.

ESEA teates seisab, et tulenevalt asjaolust, et olukord Eesti majanduses on tegelikkuses halvem, kui avalikkusele teada, otsustati tegutseda aktiivsemalt järgnevates suundades: osalusdemokraatia korras otsida dialoogi Eesti Kaubandustööstuskoja ja Tööandjate Liiduga ning valitsusega, tagamaks Eesti majanduse stabiilne areng, maksusüsteemi üldise filosoofia ja stabiilsuse säilitamine ning senisest aktiivsemalt arvustada valitsuse populistlikest otsustest tulenevaid vigu; senisest aktiivsemalt pühenduda Eesti kapitali esindamisele ja huvide kaitsmisele ning majandussuhetes teiste riikidega panustada soodsale Eesti geograafilisele asendile.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. May 2008, 16:01
Otsi:

Ava täpsem otsing