Estonian Air tõstab homsest piletihindu

12. mai 2008, 19:11

Alates homsest hakkavad Estonian Airi
kõikidel regulaarlendudel kehtima kütuse lisatasu suurusega 155 Eesti
krooni (10EUR) Helsingi, Vilniuse ja Kuressaare-Stockholmi liinidel ning
235 Eesti krooni (15EUR) kõigil ülejäänud regulaarlendudel.

Lennukikütuse hind on viimase kolme kuuga tõusnud enam kui 40% ja on eelmise aastaga võrreldes ligi 80% kallim. Kulud lennukikütusele moodustavad märkimisväärse osa lennuettevõtte kuludest. Kütuse hinna edasised muutused on ettearvamatud ning see avaldab survet kogu lennundussektorile, teatas ettevõte.

Estonian Air, Eesti rahvuslik lennukompanii, pakub otselende Tallinnast Euroopasse. Lisaks liinilendudele teeb Estonian Air ka tellimuslende Austriasse, Araabia Ühendemiraatidesse, Egiptusesse, Itaaliasse, Kreekasse, Portugali, Saksamaale, Tuneesiasse ning teistesse puhkusepiirkondadesse.

2007. aastal reisis Estonian Airiga 745 600 reisijat. Estonian Airi omanikud on Eesti riik, SAS Group ja investeerimispank Cresco.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. July 2008, 16:15
Otsi:

Ava täpsem otsing