Euroopa Parlament plaanib 1. juulil gaasitoru vastu hääletada

28. mai 2008, 11:45

Euroopa Parlamendi komitee ütles, et OAO
Gazpromi plaanitud veealune gaasitoru Venemaa ja Saksamaa vahel tekitab
keskkonnale tõsist ohtu, mistõttu võib 12 miljardi dollarine projekt
poliitilise takistuse vastu põrkuda.

Euroopa Parlamendi kaebuste komisjon ütles täna, et Nord Streami gaasijuhe Läänemere all seab mereelu, turismi ja ranniku majanduse ohtu, ning soovitas tungivalt kaaluda teisi suundi, vahendas Bloomberg.

“See võib lõppeda looduskatastroofiga Läänemeres,” ütles kaebuste komisjoni Poola esimees Marcin Libicki Brüsselis. Euroopa Parlamendi 785-liikmeline täiskogu plaanib hääletada 1. juulil gaasitoru ehitamise vastu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2008, 14:05
Otsi:

Ava täpsem otsing