Kampaania läks uppi, Neste?

Gert-Daniel Hankewitz 02. juuni 2008, 00:00

Kabanossivaba kütust müüval Nestel on juba pikemat aega käinud reklaamikampaania - osta kuus vähemalt 150 liitrit kütust, saad igalt liitrilt 15 senti allahindlust. Iseenesest vahva kampaania ju. Aga oota, midagi on siin täitsa valesti.

Kui Neste soodustust lubava krediitkaardiga saab tankida vaid 3000 krooni eest ning diislikütus maksab 19.95, siis ma ainult 150 liitrit ju tankida saangi! Aga kui vajan rohkem kütust? Kui tahan rohkem Neste 15sendilist lahkust kasutada? Oleks aeg süsteem üle vaadata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing