Andrus Kivirähk: minu Rehepapp oli positiivne tegelane

Annika Matson 13. juuni 2008, 15:56

Raamatu "Rehepapp" autor Andrus Kivirähk
ütles aripaev.ee päevaküsimusele tänapäevaste Rehepappide kohta vastates, et
tema Rehepapp oli vastupidiselt väga positiivne tegelane, kes kõige vähem
susserdas.

Aripaev.ee küsis kirjanikult, kes on tänapäeva Eesti suurim Rehepapp. Küsimus oli ajendatud tänase Äripäeva kaaneloost, kuidas Skanska endised võtmeisikud tegutsevad nüüd uues ehitusfirmas, mis on aastaga haaranud ehitusturust tubli tüki.

"Ei oska seda kommenteerida. Sellest Skanska endiste juhtide loost kuulen ka esimest korda. Ma ei kujuta üldse ettegi, kuidas oleks suure firma juures töötada, ma pole seda ise kunagi teinud. Minu Rehepapp vastupidi väga positiivne tegelane, kes külas kõige vähem susserdas," kommenteeris kirjanik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. June 2008, 16:01
Otsi:

Ava täpsem otsing