Iizi on kahtlusalune ühes Eesti suurimas infovarguses

10. juuli 2008, 17:52

Loe homsest Äripäevast, kuidas Eesti suurim
kindlustusmaakler Iizi on endale koos IT-arendusfirmaga Indium tõmmanud kaela
kriminaalmenetluse, kus neid kahtlustatakse ühes Eesti suurimas
infovarguses.

11. juunil algatas Põhja ringkonnaprokuratuur kriminaalmenetluse, kuna Eesti liikluskindlustuse fond tuvastas, et nende infosüsteemis on Iizi paroolidega teinud ebaseaduslikke masspäringuid Ergo konfidentsiaalsetele kliendiandmetele Iizi serverit haldav OÜ Indium.

„Kahtlustame, et on aset leidnud konfidentsiaalse info vargus,“ selgitas Eesti liikluskindlustuse fondi juhatuse liige Andres Piirsalu avastatut. Kuigi täpset OÜ Indium kaudu tehtud päringute arvu Piirsalu avalikustada ei soovinud, tunnistas ta siiski, et tegu on väga arvestatava mahuga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. July 2008, 15:54
Otsi:

Ava täpsem otsing