Selver: eks sügisega pessimism süveneb

31. juuli 2008, 17:26

Selveri ostu- ja tootmisdirektori Andres
Heinveri sõnul on Maxima tellitud uuring tänase seisuga juba vana, samuti arvab
Heinver, et sügisega pessimism majanduse jahenemise suhtes süveneb.

"Eks see ostjaskond jaguneb ka nii nagu ühiskond kokku. Kes elab pidevalt kalkuleerides ja kes emotsioonide ajendil, kes on end laenudesse uputanud ja kes on oma riskid vastutustundlikult jaotanud. Uuring on tänase seisuga juba vana ja need osakaalud on kindlasti muutunud. Nii mõnigi on juba töö kaotanud ja mõni esimese hoiatuse pangalt saanud. Mingit mõtet pole kellelgi eitada majanduse jahenemist. See on fakt. Eks sügisega pessimism süveneb ja uue riigieelarve tegemisega hakkab kibedaid signaale rohkem tulema, mis meeleolu langust süvendab," kommenteeris Maxima tellitud uuringut Heinver.

"Inimene ostab kaupa, millel on hind ja kvaliteet paigas. Oluline on ka, kuidas klienti suhtutakse. Meie keti puhul oleme tähelepanu pööranud kõikidele ostjatele. Meil on lai valik discounter-tooteid, mille hinnad on tõesti madalad. Meil on pidevalt häid tooteid Partner-kaardi omanikele ja on ju ka väga eksklusiivseid tooteid. Meie enda maale toodavate kaupade hulk kasvab pidevalt, sellega suudame pakkuda ilma vahendajateta paremat hinda ja rikastada sortimenti," märkis Heinver ning lisas, et Selver on sortimendiga tegeledes silmas pidanud regioone ja nende kliente arvestades. "Sellised ajad on möödas, kus olenemata hinnast kaup uksest välja veetakse. Meie rohi on aktiivselt ja paindlikult turgu ja muud elu-olu jälgida. Eks sügisest võtavad soojatootjad inimeste sissetulekust enamuse endale ja selleks tuleb valmis olla," lausus ta.

"Ma ei tea, kus see uuring läbi viidi (võib-olla Maxima uksel), aga Maxima meile hetkel konkurentsi ei paku. Loomulikult ei alahinda me ühtegi turul tegutsejat," lisas Heinver.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. August 2008, 17:10
Otsi:

Ava täpsem otsing