Putin: Gruusia käitumine toob kaasa vastutuse

Hille Tressum 08. august 2008, 13:34

Venemaa peaminister Vladimir Putin ütles,
et Gruusia agressiivne käitumine Lõuna-Osseetias toob kaasa "vastuse" ka
Venemaalt. Millise vastutuse, seda peaminister ei täpsustanud.

"Gruusia võimud on alustanud Lõuna-Osseetias väga agressiivset sõjategevust, kasutades raskerelvastust," vahendas Reuters parasjagu Pekingis viibiva Putini sõnu."On ka ohvreid, sealhulgas Vene rahuvalvajate hulgas. Me kaitseme oma kodanikke ja rahuvalvajaid," sõnas peaminister veendunult.

Gruusia president Mihhail Saakaðvili süüdistas Venemaad agressioonis, öeldes, et Venemaa pommitajad pommitavad Gruusia külasid, mille tulemusena on hukkunud seitse tsiviilkodanikku. Venemaa diplomaat eitab Vene lennukite sisenemist Gruusia õhturuumi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2008, 12:06
Otsi:

Ava täpsem otsing