Hansa Liisingu abil on autosid ostetud 11 miljardi krooni eest

Agnes Ojala 13. august 2008, 16:42

Hansa Liisingu püsiklientidele saadetud
kirjast selgub, et Hansa Liising on Eesti inimeste autooste finantseerinud 11
miljardi krooni jagu.

"1993. aastal asutatud Hansa Liising pakkus esimesena Eestis autoliisingut, mis oli sellel ajal samasugune haruldus nagu uus auto. Vahepealse 15 aastaga on paljugi muutunud. Uue auto liisimine on täiesti tavaline, Datsunite asemel on tegijad Land Cruiserid jt maasturid. Kunagise nelja töötaja asemel on praegu Hansa Liisingus üle kolmesaja inimese. Kui 1993. aasta lõpuks oli Hansa Liisingu kogu portfell ligi 30 miljonit krooni, siis nüüd on ainuüksi sõiduautosid peaaegu 11 miljardi krooni eest, ligi 74 000," seisis kirjas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. August 2008, 16:42
Otsi:

Ava täpsem otsing