Hanschmidt: emapanga tippu jõuda on täiesti võimalik

25. august 2008, 12:59

Kauaaegne pangajuht Ain Hanschmidt ütles
aripaev.ee-le, et tema arvates on Eesti pangajuhtidel täiesti võimalik jõuda
karjääriredelil ka emapanga tippu.

"On ikka võimalik," kostis Hanschmidt küsimuse peale, kas tema hinnangul on võimalik tõusta mööda karjääriredelit välismaise emapanga tippu. "Minu teada on Eestis juba inimesi, kes on jõudnud viieliikmelises juhatuses 5. positsioonile. Küll tuleb aeg, mil jõutakse ka 1. positsioonile," ütles ta.

Hanschmidt ei osanud öelda, millal see teoks võiks saada. Samas ei tahtnud ta kommenteerida Dagens Industri spekulatsiooni, et Swedbanki praeguse tippjuhi mantli pärib tuleval aastal Hansapanga juht Erkki Raasuke.

"Minul ei olnud plaani emapangas karjääri teha ja ma ei hakka siin ütlema, miks," sõnas Hanschmidt enda kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2008, 16:48
Otsi:

Ava täpsem otsing