Tiivas: kõikjal oodatakse sama - et asjad oleks tehtud

25. august 2008, 16:08

Rootsi börsil noteeritud East Capital
Exploreri juht Gert Tiivas ütles aripaev.ee-le, et tippjuhtidelt oodatakse nii
Eestis kui Rootsis sama - et asjad oleksid tehtud.

"Ma sooviks talle kindlasti palju õnne, kui see nii peaks juhtuma," kommenteeris Tiivas spekulatsiooni, et Hansapanga juhist Erkki Raasukesest saab Swedbanki praeguse juhi mantlipärija.

"Üldiselt on igal pool ootuseks, et asjad peaksid tehtud saama," rääkis Tiivas samas Rootsi juhtidele esitatud nõudmistest. Rootsis keskendutakse küll rohkem kui Eestis sellele, kuidas asju tehakse. Aeg-ajalt on see küll näiline, kuid vähemasti jäetakse mulje, et kõik on otsusesse kaasatud, isegi, kui tegelikult valmib otsus kuskil tagatubades. Kui see on aga siiras, võtab otsustamine väga kaua aega," rääkis Tiivas.

"Ma olen ise jälginud ja näinud, et Rootsi on Londoni järel teine koht, kus börsiettevõtetel on protsentuaalselt kõige rohkem välismaalastest juhte. Nii et eestlaste arvamus, et rootslased tahavad rääkida ainult rootslastega, ei vasta tõele," ütles Tiivas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2008, 16:08
Otsi:

Ava täpsem otsing