K.W. Bruun ja Autolink Baltic võtsid Peugeot’ maaletoomise üle

29. august 2008, 17:22

Uus Peugeot’ ametlik maaletooja Eestis,
K.W. Bruun Estonia OÜ ja Autolink Baltic AS sõlmisid käesoleval nädalal lepingu
uute Peugeot’ sõidukite ladustamise ja transpordi osas.

Leping hakkab kehtima alates 1. septembrist 2008. aastal ning selle kohaselt teostatakse sõidukite vastuvõtmine, ladustamine, tehnilised muudatused, lisavarustuse paigaldamine ja teised seonduvad teenused Autolinki territooriumil Paldiski sadamas, teatas K.W. Bruun.

Lisaks osutab Autolink K.W. Bruun Estonia OÜ-le teenuseid müügieelse kontrolli teostamisel ning sõidukite transportimisel üle Eesti.

„Käesolev leping on järjekordne samm lähemale Peugeot’ müügi- ja teenindusega seonduva olukorra taastumisele Eestis. Läbirääkimised edasimüüjate võrgu osas on samuti täies hoos ning peaksid lähima nädala jooksul saama allkirjastatud“, lausus Per Brinkenberg, K.W. Bruun Estonia OÜ tegevjuht.

K.W. Bruun Estonia OÜ on uus Peugeot’ ametlik maaletooja Eestis. Ettevõte, millel on üle 50 aasta pikkune kogemus Peugeot’ kaubamärgi turustamises, müüb Taanis, Rootsis ja Islandil kokku 50 000 Peugeot’ sõidukit aastas. K.W. Bruunil on Peugeot’ ja Eestiga seoses väga tõsised ja ambitsioonikad plaanid, olles inspireeritud hea välimuse- ja sõiduomadustega ökonoomsest Peugeot’ mudelivalikust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. August 2008, 17:34
Otsi:

Ava täpsem otsing