Uuring: Eesti peaks osalema Moskva eurovisioonil

Hille Tressum 06. september 2008, 11:07

Eesti elanike arvates peaks Eesti osalema
tuleval aastal Moskvas toimuval Eurovisiooni lauluvõistlusel, näitab
rahvusringhäälingu tellitud küsitlus.

Rahvusringhäälingu uudistetoimetuse tellitud ja TNS Emor poolt korraldatud üle-eestilisest küsitlusest selgus, et Eesti osalemist Moskvas korraldataval lauluvõistlusel toetas 66% ning selle vastu oli 22% vastanutest. 12% ei osanud oma arvamust selles küsimuses avaldada, vahendas ERR.

Nii eestlaste kui ka mitte-eestlastest vastajate seas olid ülekaalus lauluvõistlusel osalemist toetavad seisukohad, ehkki eestlaste seas oli osalemise pooldajaid vähem. Kui eestlastest toetas Moskvasse Eurovisioonile minekut 53%, siis mitte-eestlastest koguni 91%.

Eestlastest toetas Moskvasse mitteminekut 32% ning mitte-eestlastest vaid 1%. Ülejäänud ei osanud oma arvamust avaldada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. November 2008, 22:04
Otsi:

Ava täpsem otsing