Heathrow' lennujaama lagi valmib Pärnus

12. september 2008, 10:23

Pärnus tegutsev Ruukki Products valmistab
muu seas ka laedetaile Londoni Heathrow' lennujaama jaoks.

Ettevõtte müügidirektor Villu Voogel selgitas, et Pärnus on nende firma palgal üle 200 inimese ja vaatamata langusele Eesti ehitusturul töötajaid koondada ei plaanita, sest tark investeerimispoliitika ja müügiturgude olemasolu tagavad praeguseski majandusolukorras ettevõtte normaalse töö, kirjutas Pärnu Postimees.

Firma toodangut eksporditakse mujalegi. Londonis laiendatakse olümpiamängude tarbeks Heathrow’ lennujaama. Lennujaama laedetaile valmistatakse Pärnu tehases. “Nii võibki öelda, et Londoni lennujaama ehitatakse Pärnus,” muheles Voogel.

Läinud kuul tähistas Ruukki oma 16. tegevusaastat Eestis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. September 2008, 12:56
Otsi:

Ava täpsem otsing