BÖRSid Euroopas: heal lapsel mitu nime

17. september 2008, 10:57

Tänase avanemisejärgse reaktsiooni kohta
Euroopa börsidel võib öelda, et heal lapsel mitu nime.

Tänast turgude plussis avanemist võib nimetada kergendusralliks. AIG päästeti, Lehman Brothersi mõned üksused oastis ära Barclay’s. Seda võib ka kutsuda surnud kassi põrkeks. Kukkusid turud nõnda kõrgelt, et loomuliku reaktsioonina tekkisid põhjaõngitsejad, kes turgu üles ostsid.

Tänast rallit veavad pangaaktsiad ja kindlustusseltside omad, mis avanesid 5-10 protsenti eilsetest sulgemishindadest kõrgemal. Juhtivad Euroopa indeksid näitasid 0,2-1,8protsendist tõusu. Rootsi börs avanes suhteliselt nõrgalt, tõustes 0,2 protsenti. Soome börs alustas aga 0,6protsendise langusega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2008, 12:13
Otsi:

Ava täpsem otsing