Aknafirmadel miljonitesse ulatuvad maksuvõlad

Hille Tressum 09. oktoober 2008, 17:02

Aknafirma Odav Aken
OÜ maksuvõlg ulatub krediidiinfo andmetel üle 1,2 miljoni krooni ning teine akna
ja uksetootja Fenester Group on tänase seisuga riigile võlgu üle 1,2 miljoni
krooni.

Odav Aken on aknafirma, kelle toodete kohta leiab informatsiooni ainult lendlehtedelt, mida väikefirma veel sel kevadel usinalt kortermajade trepikodadesse sokutas. Samuti on ettevõttel magalarajoonides mitu esindust.

Äriregistri andmeil kuulub ettevõte Janno Kuusemetsale. Krediidiinfo maksehäireteraporti andmeil küündib väikefirma maksuvõlg riigi ees üle 1 200 000 krooni, millele omakorda lisandub ka intressivõlg.

Samuti ollakse võlgu firmale sideteenust pakkuvale ettevõttele. Lisaks riigile ja sideteenuse pakkujale on ettevõte langenud ka inkassofirmade huviorbiiti. Nimelt küündivad võlad kahe erineva inkassofirma ees 1000- 200 000 kroonini.

Maksu- ja tolliametile on võlgu jäänud ka veel teine akna ja uksetootja Fenster Grupp, kes tänase seisuga võlgneb riigile 1254 576 krooni, lisandub intressivõlg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. October 2008, 20:47
Otsi:

Ava täpsem otsing