Teatrifestival vallutab sügisese Pärnu

Christel Karits 17. oktoober 2008, 00:00

Homsest viie päeva jooksul antakse Endlas üle 20 etenduse erinevatele vanusegruppidele alates 1,5aastastest kuni noorte täiskasvanuteni.

Näha saab nii traditsioonilist sõnateatrit, nukuteatrit, tantsulavastusi kui ka improvisatsioonil, muusikal ja mängul põhinevaid etendusi. Festivali kunstilise juhi Katrin Nielseni sõnul võtavad Pärnusse tulevad teatrid kaasa oma maa lastelavastuste paremiku, mis valitud pilguga, et lood oleks lastele kergesti mõistetavad ka keelt tundmata.

Põnevad ja interaktiivse loomuga lavastused kutsuvad publikut aktiivselt osalema.

Kõige väiksemaid lapsi ootab Prantsuse teatritrupp Association 16 rue de Plaisance oma etendusele "Võimaluste aed" koos näitlejaga lavale looduslike materjalidega mängima ja seeläbi aastaaegade muutumist jälgima.

Norra teater palub lastel etendusele "Mänguasjade vastulöök" võtta kaasa oma lemmikmänguasja. Nii saab iga laps soovi korral vaadata oma lemmiklelu seiklusi teatrilaval. Improvisatsioonilist noorteteatrit esindab festivalil Slovakkia trupp Divadlo v podpalubi, kelle etendus sünnib kohapeal publiku esitatud teemade põhjal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing