Trigon Capitali juht: heade inimeste suhtes hoiame silmi lahti

22. oktoober 2008, 14:51

Trigon Capitali juhatuse esimehe Ülo
Adamsoni sõnul on Trigon alati tööturul ringi vaadanud, et endale häid töötajaid
värvata.

Soome-Rootsi ärimehe Joakim Heleniuse Trigon Capitali meeskonnaga liitusid Colliers International Eesti juhataja Ardi Roosimaa ja Hansapanga projektifinantseerimise osakonna juhataja Ülo Kallas, teatas Trigon Capital täna.

Mis motiveeris neid üle tulema, küsis aripaev.ee Trigon Capitali juhatuse esimehelt Ülo Adamsonilt.

"Oleme heade inimeste suhtes alati silmi lahti hoidnud. Ülo Kallas ja Ardi Roosimaa tulid meile üle, kuna neid huvitas rahvusvaheline väljakutse, nad leidsid, et praegu on sobiv ajastus läbi viia tulusaid investeeringuid turu langusseisus ning ühtlasi meeldis neile ka Trigon Capitali poolt pakutav atraktiivne motivatsioonipakett,“ ütles ta.

Adamson leidis, et praegu on hea aeg alustamiseks. „Praegust turusituatsiooni vaadates, kus hetkeseis on soodne ning turge ootab ees korrektsioon, on hea alustada. Kuna oleme muutumas tugevaks ettevõtteks, siis otsustasime luua hea meeskonna, kellel on kogemused ning teadmised,“ rääkis Adamson.

Adamsoni sõnul Trigon strateegias muutusi ei plaani.
„Kavatseme jätkata praegusi strateegiaid, kus me kombineerime teadmisi ja kogemusi. Kindlasti kavatseme jätkata sellistes sektorites nagu põllumajandus, finants ja kinnisvara ning keskenduda oma kolmele põhisuunale: alternatiivsed investeeringud, fondid ja varahaldus ning korporatiivnõustamine. Loodame ka edaspidi jälgida oma rahvusvahelist ärimudelit ning eesmärk on hakata juhtima mitmeid miljardeid dollareid,“ lisas ta.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. October 2008, 09:46
Otsi:

Ava täpsem otsing