• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lugeja arvab: SEB fondist haihtus 200 miljonit krooni

  See on surmahoop rahaturufondide usaldatavusele Eestis.SEB Likviidsusfondi peamine eesmärk on tagada investorite sissemakse väärtuste tagamine, kuid just sellega ei saanud SEB hakkama. Õnneks jõudsin suurema jao rahast Likviidsusfondist mujale kanda ja seetõttu oli kaotus ainult 12 000 krooni, kuid nüüd mõtlen ma tõsiselt pangavahetuse peale.Ka meie hoidsime oma firma raha pidevalt Likviidsusfondis, kuna haldur ütles, et see on nagu deposiit ja sealt raha kaotada ei ole võimalik. Ma ei taha rääkida summast, mis kaotasime, see oli oluliselt suurem kui 10 000. Pank oleks pidanud selle raha kinni maksma, kui nende enda spetsialistid tegid valesid otsuseid.Seda imetoodet pakuti mulle müüa veel eelmisel kolmapäeval. Jutt oli sama, et 100 protsenti garanteeritud. Hea, et ei jäänud "investeerimisnõustajat" uskuma.Kui suurklientidele helistati ja teistele mitte, siis on SEB topeltpettur.Kas üheskoos panka kohtusse anda ei saa?
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Põllumajandustootjate TOP: olukord on pinev, aga samas ka põnev
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Tänavuse Põllumajandustootjate TOPi võitnud teraviljatootja Aru Põllumajanduse OÜ arendusjuhi Karl Lindami sõnul on olukord põllumajandussektoris pinev, ent samas ka põnev.
Digi-Eesti lööb Dubai Expol laineid burgeriga
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.
Dubai maailmanäitusele Expo 2020 läks iga riik oma looga. Eesti sõnum on olla maailma kõige edasijõudnum digiühiskond, kuid muljet avaldab ka eestlaste burger.