ÄP fototoimetus • 27. oktoober 2008 kell 22:00

Lugeja arvab: SEB fondist haihtus 200 miljonit krooni

See on surmahoop rahaturufondide usaldatavusele Eestis.SEB Likviidsusfondi peamine eesmärk on tagada investorite sissemakse väärtuste tagamine, kuid just sellega ei saanud SEB hakkama. Õnneks jõudsin suurema jao rahast Likviidsusfondist mujale kanda ja seetõttu oli kaotus ainult 12 000 krooni, kuid nüüd mõtlen ma tõsiselt pangavahetuse peale.Ka meie hoidsime oma firma raha pidevalt Likviidsusfondis, kuna haldur ütles, et see on nagu deposiit ja sealt raha kaotada ei ole võimalik. Ma ei taha rääkida summast, mis kaotasime, see oli oluliselt suurem kui 10 000. Pank oleks pidanud selle raha kinni maksma, kui nende enda spetsialistid tegid valesid otsuseid.Seda imetoodet pakuti mulle müüa veel eelmisel kolmapäeval. Jutt oli sama, et 100 protsenti garanteeritud. Hea, et ei jäänud "investeerimisnõustajat" uskuma.Kui suurklientidele helistati ja teistele mitte, siis on SEB topeltpettur.Kas üheskoos panka kohtusse anda ei saa?

Autor: ÄP

Hetkel kuum