ÄP fototoimetus • 29. oktoober 2008 kell 22:00

Finantsinspektsiooni nõuanded hoiustajale

Juhul, kui kliendil on tekkinud pretensioonid SEB Varahaldus ASi või teiste teenuse vahendajate suhtes, palume esitada vastav nõue otse vastavale isikule ning soovi korral koopia finantsinspektsiooni aadressile [email protected]. Soovitame olukorra kirjeldus, taotlus või nõue esitada konkreetselt ja üheselt mõistetavalt.

Juhul, kui eksisteerib erimeelsus SEB Varahaldus ASi ja kliendi vahel, on tegemist tsiviilõigusliku vaidlusega, mille lahendajaks saab olla kohus.

Finantsinspektsioon võib klientide poolt e-kirjaga saadud kaebuse koopiat kasutada tõendina käimasolevas järelevalvemenetluses. Hindame kõrgelt teavet turuosaliste võimalike rikkumiste kohta ja tarbijate aktiivsust.

Autor: ÄP

Hetkel kuum