Lõpuklassist sai muusikal

Christel Karits 31. oktoober 2008, 00:00

Kooli juubeleid tähistavate vilistlaspidude valguses peaks see täiskasvanud publiku viima nostalgiaradadele, neile, kel alles koolilõpupidu ees, võiks anda aga mõtteid, kuidas endast sügavam jälg järele jätta.

Troy ja Gabriella peavad leppima tõsiasjaga, et pärast kooli lõpetamist lähevad nad erinevatesse kõrgkoolidesse. Seda enam ei tohi viimasest kooliaastast hetkegi niisama raisku lasta. Ning tegemist neil ka jagub, sest lisaks korvpalli meistrivõistlustele ja lõpupeole organiseerivad East High' abituriendid ka suurejoonelise muusikali, mis võtab kokku nende ühised kogemused ning tulevikuga seotud lootused ja hirmud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:57

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing