Urmas Sõõrumaa: president üksi ei juhi midagi

05. november 2008, 12:18

Suurärimees Urmas Sõõrumaa ütles täna
varahommikul televisioonis USA presidendivalimiste tulemusi oodates, et ei usu,
et uus president USA senist majanduskurssi oluliselt muudaks.

„Ma arvan, et üks president üksinda ei juhi midagi. Ameerikas on ärimaalimas juhtivas ja määravas rollis palju tarku inimesi ja küllap nad aru saavad, mida teha tuleb,“ ütles Sõõrumaa.

Samas on selge, et teatud muudatused ja „kainenemine“ on vajalik. „Kui pidevalt elad sellises situatsioonis, kus sul keldris on kolm korvi kartuleid ja sa sisendad endale ja ümbrusele tunnet, et tegelikult on üheksa, siis nii ikka ei saa. On aeg tõsiselt järele mõelda, kas elada reaalsuses või mingis mullis,“ ütles Sõõrumaa.

„Mõtlesin tee peal, et mis meie Eestis sellest kasu saame, kas meie julgeolek on rohkem garanteeritud ja kas meie majandusel läheb paremini, kui võidab üks või teine kandidaat. Mina loodaks ikka iseenda, mitte teiste peale,“ ütles Sõõrumaa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. November 2008, 15:27
Otsi:

Ava täpsem otsing