Finantskriis paneb eurot igatsema

ÄP 06. november 2008, 00:00

Finantskriis ei pane ainult finantsasutuste juhte ja omanikke ümber vaatama oma senist laenu- ja investeerimispoliitikat, vaid ka riigipäid oma riigi rahanduspoliitikat. Eurotsoonist välja jäänud riigid - kes omal soovil, kes ei täitnud Maastrichti kriteeriume - on adunud, et euro peab kriisis oma valuutast paremini vastu, õieti on eurol paremad toetajad. Taani peaminister Anders Fogh Rasmussen kompabki poliitilist kliimat - kas saaks panna euro rahvahääletusele. Demokraatlik põhjendus - rahval peab kriisiajal olema valikuvõimalus. Põhjus ratsionaalne.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:48

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing