Üks küsimus: Kuidas väldite oma töötajate vargusi?

ÄP 06. november 2008, 00:00

Enn Parel, Tallinna Kaubamaja turundusjuht
Meil on tõhus sisekontroll, mis peaks vargusi võimalikult palju ennetama. Kui võtame juhtivale kohale mõne uue töötaja, kontrollime põhjalikult ta tausta. Sellisel viisil püüame maandada võimalike riske.

Toomas Aak, NCC juht
Kui töötaja on piisavalt motiveeritud ja tal on võimalik oma töö eest head tasu saada, siis ei hakka ta varastama, kartes töökohast ilma jääda. Meil on tugev sisekontroll ja projekti jälgimise tarkvara, mis võimaldab kulutustel silma peal hoida ning võimalike apse märgata.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:48

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing