Riik maksab Vichmannile 40 miljonit krooni

Liis Kängsepp 08. november 2008, 10:13

Ringkonnakohus tegi eelmisel nädalal Rävala
puiestee 8 müümist puudutava otsuse, käskides suurärimees Marcel Vichmannile
tagastada enampakkumise tagatisraha koos intressidega.

Riik peab ärimehele maksma 31,5 miljonit krooni seadusevastaselt sisse kasseeritud tagatisraha, kolm miljonit krooni intresse pluss alates 29. oktoobrist veel 9500 krooni iga maksmisega viivitatud päeva eest, kirjutas Eesti Päevaleht.

Keskkonnaminister Jaanus Tamkivi tunnistas, et tulu, mis riik Rävala 8 müügi eest kokkuvõttes sai, jääb nüüd oluliselt väiksemaks. Ometi ei ole välistatud ka see, et hoopis Vichmannile kuuluv OÜ RealWay viib asja edasi riigikohtusse, kuna soovib saada oluliselt rohkem intresse. Vichmanni ega tema esindaja, vandeadvokaat Paul Varuliga Eesti Päevalehel eile ühendust saada ei õnnestunud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. November 2008, 10:36
Otsi:

Ava täpsem otsing