CV Online laseb tööotsijad läbi filtri

02. detsember 2008, 13:46

CV Online tõi turule eelvaliku filtri,
millega sõelub ettevõttele sobimatud kandidaadid vabadele kohtadele tormi
jooksvate töötute seast välja, teatas töövahendaja.

Uue teenuse nimi on „Osaline eelvalik” ja see aitab tööpakkujatel selgitada kiiremini ja lihtsamini välja parimad kandidaadid, märkis CV Online pressiteate vahendusel. Kogenud värbamisspetsialist töötab läbi kõigi kandideerijate avaldused ja CVd ning paigutab kandidaadid tugevusgruppidesse. Nii saab ettevõte hakata kiiresti tutvuma vaid parimate kandidaatidega.

Kandidaadid grupeeritakse vastavalt potentsiaalile headeks, nö küsimärgiga ning sobimatuteks kandidaatideks. Kuuajalise konkursi puhul edastatakse tööandjale infot grupeeritud kandidaatide kohta kaks nädalat pärast konkursi algust ja konkursi lõpus.

„Kuna tööpakkumisi on aina vähem, tuleb praeguses majandussituatsioonis töökonkursi korraldamisel arvestada väga rohkearvulise osavõtjaskonnaga, eriti madalama kvalifikatsiooniga ametipostidel. Pole ime, kui kandidaate tuleb üle saja,” kommenteeris CV Online'i turundusjuht Raimo Matvere. „Sellisel juhul on kõigi CVde läbitöötamine väga aeganõudev ning ettevõtetes, kus puudub personalispetsialist, ka keeruline ning riskantne."

Filtri eest tuleb ettevõttel välja käia ligi 5000 krooni, millele lisandub käibemaks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. December 2008, 09:44
Otsi:

Ava täpsem otsing