Viljandi linnapea: Tallinnasse koondunud ettevõtlus kasvatab linna eelarvet

02. detsember 2008, 12:35

Pealinna eelarve on seetõttu parem, et
Eesti keskmisest kõrgemapalgalised töökohad ja enamus ettevõtlusest on koondunud
Tallinnasse, ütles Viljandi linnapea Kalle Jents.

“Suur osa Eesti ettevõtlusest ja rahast on koondunud Tallinna ning see aasta on tulumaks igal pool omavalitsustes suhteliselt normaalselt laekunud,” vastas Jents päevaküsimusele, miks Tallinnal nii hästi läheb.

“Ja kindlasti on see aasta Tallinnal tulumaks väga hästi laekunud ja seepärast on neil läinud ka hästi,” lisas ta. Jents märkis, et ka Eesti keskmisest kõrgemapalgalised töökohad on Tallinnas ning tulumaksubaasis annab see Tallinna puhul tunda.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. December 2008, 14:37
Otsi:

Ava täpsem otsing