Tartu linnapea: mõnes valdkonnas läheb Tallinnal kehvasti

02. detsember 2008, 14:37

Tallinna eelarve küll kasvab, kuid
kultuurile kulutab pealinn vähem raha kui Tartu, seega läheb Tallinnal Tartuga
võrreldes kehvasti, ütles Tartu linnapea Urmas Kruuse.

"Kindlasti tuleb võrrelda, kui palju läheb Tallinna eelarvest investeeringuteks raha, kuna eelarve kasv või mitte kasv võib olla ka täiesti tehnilist laadi," vastas Kruuse aripaev.ee tänasele päevaküsimusele Tallinna käekäigu kohta.

“Sellest sõltub, kui suur on laenukoormus, kui palju laenu üldse võetakse, kui suur on tulumaksu kasv prognoosides,” lisas Kruuse. “Üheselt, kas läheb hästi või halvasti, sellele küsimusele vastata ei saa. Oli kuulda, et Tallinnas läheb kulutuurile vähem raha, siis ma võiksin öelda, et tegelikult läheb neil halvasti.”

Kruuse märkis samas: "Tartul sotsiaal- ja kultuurivaldkond tõusevad, mis siis, et eelarve väheneb. Nii palju, kui lehest lugeda, on Tallinnal kasv ainult munitsipaalehituses.”

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2008, 20:02
Otsi:

Ava täpsem otsing