Koondamiste põhjus on soov kasvatada efektiivsust

Kärt Blumberg 18. detsember 2008, 00:00

"Aktsionärid jõudsid otsusele, et Kreenholmil on mõistlikum osta toorkangast sisse Pakistanist kui ise valmistada," kommenteeris Melders ligi tuhande töötaja koondamist, mis moodustas ettevõtte kogu töötajate arvust peaaegu poole. Sulgemisele läksid ketrus-, kudumis- ning froteevabrik ühes teeninduskeskusega. Vabrikute sulgemisotsuse võtsid Meldersi sõnul aktsionärid vastu juba mullu.

Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) juhatuse esimehe Aigar Kallase sõnul tingis koondamise töö ümberkorraldamine selleks, et parandada ettevõtte efektiivsust. "Nüüd võib öelda, et oleme seda ka saavutanud - kõikide RMK tehtavate tööde mahud on kasvanud, samas on 2009. aasta eelarves halduskulud selle aastaga võrreldes vähenenud 50 miljonit krooni," sõnas Kallas.

Kreenholmi juhiks saanud Igor Poleštšuk lubas nädala eest Äripäevale antud intervjuus jätkata struktuuri- ja kaadrimuutusi. "Mulle on vaja spetsialiste, kes tunnevad tootmist ja turuolukorda," lausus Poleštšuk.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing