Kärt Blumberg • 17. detsember 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Koondamiste põhjus on soov kasvatada efektiivsust

"Aktsionärid jõudsid otsusele, et Kreenholmil on mõistlikum osta toorkangast sisse Pakistanist kui ise valmistada," kommenteeris Melders ligi tuhande töötaja koondamist, mis moodustas ettevõtte kogu töötajate arvust peaaegu poole. Sulgemisele läksid ketrus-, kudumis- ning froteevabrik ühes teeninduskeskusega. Vabrikute sulgemisotsuse võtsid Meldersi sõnul aktsionärid vastu juba mullu.

Riigimetsa Majandamise Keskuse (RMK) juhatuse esimehe Aigar Kallase sõnul tingis koondamise töö ümberkorraldamine selleks, et parandada ettevõtte efektiivsust. "Nüüd võib öelda, et oleme seda ka saavutanud - kõikide RMK tehtavate tööde mahud on kasvanud, samas on 2009. aasta eelarves halduskulud selle aastaga võrreldes vähenenud 50 miljonit krooni," sõnas Kallas.

Kreenholmi juhiks saanud Igor Poleštšuk lubas nädala eest Äripäevale antud intervjuus jätkata struktuuri- ja kaadrimuutusi. "Mulle on vaja spetsialiste, kes tunnevad tootmist ja turuolukorda," lausus Poleštšuk.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt