Narva raekoja kell näitab Moskva aega

20. detsember 2008, 09:45

Juba poolteist kuud näitab Narva raekoja
kell Moskva aega, osa narvalastest pidavat seda loomulikuks, kuid paljud siiski
mitte, vahendas Õhtuleht.

"On jah nõnda. Viimase kellakeeramise ajal oli mingi internetikatkestus ja kella automaatne õigekspanemine ei hakanud tööle. Tuleb tunnistada, et probleemi oleks pidanud juba varem lahendama," kommenteeris Narva muuseumi direktor Andres Toode.

Suur osa narvalastest pole vale kellaaega isegi tähele pannud, kuna nad elavad nagunii Moskva aja järgi. Narvas on siiski piisavalt ka neid, kes Eesti ametlikku aega pühaks peavad ja ametnikele valest kellaajast aeg-ajalt teada annavad, kinnitas linnavalitsuse ehitus- ja arenguosakonna vanemspetsialist Nikolai Ivanov.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. December 2008, 09:45
Otsi:

Ava täpsem otsing