Uuring: surutis tabas Eesti elanikke oodatust rängemalt

12. jaanuar 2009, 09:07

Eesti elanike hinnangul on majandusel
läinud halvemini kui olid nende ootused, selgub uuringufirma GfK uuringu
tulemustest.

"Kui möödunud suvel arvas iga teine eestimaalane, et majanduslik olukord riigis pigem halveneb kui paraneb, siis novembri uuringus leiab juba neli inimest viiest, et majanduslik olukord riigis on halvenenud," kommenteeris sotsioloog Mauri Sööt portaalis tarkkulutaja.ee.

Neli vastanut viiest arvab praegu, et majanduslik olukord riigis on viimase poolaasta jooksul märkimisväärselt või mõnevõrra halvenenud. Kolm neljast vastanust uskus, et majanduslik olukord riigis halveneb järgmise kuue kuu jooksul veelgi.

Iga teine vastanuist tunnistas, et nende pere majanduslik olukord on viimase poolaasta jooksul püsinud muutumatuna, samas kui üle kolmandiku leidis, et olukord on halvenenud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. January 2009, 11:54
Otsi:

Ava täpsem otsing