Börs: Kas Danske uudis pani elu käima?

27. jaanuar 2009, 12:41

Tallinna börs alustas täna nagu viimastel
päevadel kombeks väga uimaselt – pool tundi pärast kauplemise algust oli
sooritatud vaid mõned tehingud.

Elavnemine toimus aga esimese kauplemistunni teisel poolel. Alates kella 10.40-st hakati Tallinki aktsiatega sooritama aktiivselt tehingud ning ka kauplemine Eesti Telekomi aktsiatega muutus tunduvalt vilkamaks.

Mõni minut varem ilmus lehel aripaev.ee uudis, et Danske Capitali fond oli möödunud nädalal ostnud pool miljonit Tallinki aktsiat. Võib olla keegi interpreteeris uudist, et välisfondide huvi Tallinna börsi vastu on kasvamas.

Igatahes päeva lõpusks kogunes Tallinki aktsial käivet seitse miljonit krooni (eile 0,27 miljonit krooni). Eesti Telekomi aktsia käive oli 0,6 miljonit krooni (eile 0,14) ning Tallinna Veel 7,6 miljonit krooni (0,2 miljonit).

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. February 2009, 10:52
Otsi:

Ava täpsem otsing