Mais avab Eestis uksed M S

16. aprill 2009, 14:21

Tuntud Briti jaemüügikett Marks Spencer
avab Eestis esimese rõivapoe 7. mail Tallinnas.

1400 ruutmeetri suurune kauplus tuleb Rocca al Mare kaubanduskeskuse Moegaleriisse, teatas firma. "Usume, et uutele rõivakauplustele ruumi ja külastajaid veel jätkub," ütles ettevõtte jaekaubanduse direktor Stuart Brien.

2008. aasta märtsis moodustas Marks Spencer frantsiisiettevõtte, mis hakkab opereerima ka Tallinna esindust.

Tallinnas avatav kauplus on firmale Balti riikides kolmas ja suuruselt teine. Esimesena laienes M S Riiga Domina kaubanduskeskusesse ning 2007. aastal avati pood Vilniuses Gedimino 9 keskuses. Baltimaade suurim pood on Vilniuses.

Lähiaastatel plaanitakse avada veel umbes 30 uut Marks Spenceri kauplust Eestis, Tšehhis, Slovakkias, Lätis ja Leedus.

Marks Spencer on Suurbritannia juhtivaid jaekaubandusettevõtteid, mille palgal on üle 75 000 töötaja. Suurbritannias on firmal üle 600 kaupluse ning enam kui 40 välisriigis 300 kauplust. Marks Spencer plaanib viie aasta jooksul suurendada rahvusvahelise äri mahtu 15-20% kogu grupi tuludest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. April 2009, 15:11
Otsi:

Ava täpsem otsing