Venelased himustavad Eesti meediakanaleid

04. juuni 2009, 14:49

Venelastele kuuluv Leedu pank Snoras
valmistub hammustama tükki Balti riikide meediaturust, sealhulgas Eestist.

Snoras, mis omab Läti panga Krajbanka aktsiate kontrollpakki, asutab investeerimisühingu Snoro Media investicijos, mis hakkab kokku ostma osalusi Läti, Leedu ja Eesti meedias. Millised raadiojaamad, ajalehed ja ajakirjad end vene rahaga turgutavad, pole praegu veel teada, vahendas rus.db.lv ajalehte Telegraf.

Snoro Media investicijos esindaja, Snorase asedirektori Naglis Stancikase sõnul on saanud nad mitmeid ettepanekuid Lätis, Leedus ja Eestis tegutsevatelt meediaettevõtetelt. "Täna me analüüsime saadud infot ja edasi arutame juba mõnda varianti," rääkis ta agentuurile ELTA.

Snorase omanikuks on Vene finantskontsern Konvers Group.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. June 2009, 15:19
Otsi:

Ava täpsem otsing