Kelam: erakonnad said tõsise õppetunni

08. juuni 2009, 18:22

Isamaa ja Res Publica Liidu kandidaadina
Euroopa Parlamenti tagasi pääsenud Tunne Kelami sõnul said suured erakonnad
europarlamendi valimistega tõsise õppetunni hoolimatuse eest valija suhtes.

Kelam ütles ERR-i uudisteportaalile antud intervjuus, et üksikkandidaat Indrek Tarandile tõi tema arvates edu tuntus meedias ja ka kodanike tugev rahulolematus valimiskorraga, mille tekitasid suletud nimekirjad.

"Ma arvan, et see, mis toimus, on suurtele erakondadele tõsine õppetund hoolimatuse või tundetuse eest valija meeleolu suhtes," rääkis Kelam, kelle sõnul arvati, et küll valija lepib sellega, kuidas poliitikutel mugavam ja kasulikum on, paraku seda aga ei juhtunud ning hääled rändasid massiliselt hoopis mujale.

"See tähendab, et midagi on väga viltu. Ja see puudutab eelkõige suuremate poliitiliste erakondade kontakti omaenda valijatega," leidis Kelam.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. June 2009, 18:22
Otsi:

Ava täpsem otsing