Vips: ravimite müümine poeletil jätaks hinna samaks

ÄP praktikant 21. juuli 2009, 11:21

Comarketi ASi juhatuse esimees Jüri Vips
ütles, et ei usu, nagu alandaks ravimimüügiõiguse andmine tavalistele
kauplustele arstimite hindu.

„Kui ravimite ostumonopolid jäävad samaks, on hindade langemine küsitav," ütles Vips. Tema arvates võiks ainult sel juhul loota odavnemisele, kui ravimikauplejate seas tekiks konkureeriv hulgimüüja. Vipsi sõnul dikteerivad praegu hindu suured hulgimüüjad, kellel on krõbedad vahendustasud.

Vips kiitis ravimimüügiõiguse laiendamise mõtte heaks. „Mina olen muidugi selle poolt! Kes siis selle vastu on," lausus Vips. Ta lisas, et müügiõiguse andmine kauplustele aitaks inimesi, kelle kodust jäävad apteegid kaugele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. July 2009, 14:11
Otsi:

Ava täpsem otsing