Reformi noored saavad kontserdipileti asemel au ja kuulsuse

31. juuli 2009, 12:48

Enne europarlamendi valimisi
reformierakonna noortele 20 hääle eest lubatud tasuta Depeche Mode´i Riia
kontserdi pileti asemel saavad nad kontserdi ärajäämise tõttu erinevaid üritusi
ja au ning kuulsuse, lubas Reformierakonna noortekogu Tallinna piirkonna juht
Allan Allmere.

„Tegu oli noorte ja sõprade omavahelise üleskutsega ning see ei puudutanud kuidagi erakonda ning erakonnaga me seda ei kooskõlastanud ega neile sellest teada ei andnud,“ vastas Allmere küsimusele, kui palju oli neid noori reformierakondlasi, kes tõid europarlamendi valimisteks nimekirja Reformierakonna poolt hääletada lubanud 20 inimesest.

„Kuna Depeche Mode´i kontserti ei toimunud, siis ka neid pileteid ei jagatud,“ märkis Allmere, millal ja kui palju jagati lubatud tasuta Depeche Mode’i Riia kontserdi pileteid asjaosalistele välja.

„Kuna kõik noored pingutasid hoolega nagu tavaliselt, siis kindlasti korraldame noortele erinevaid üritusi, et ka sügisel jõudu ja jaksu oleks möllata ning kõige tublimad saavad kindlasti eraldi ära märgitud,“ andis Allmere lubaduse, taaskord.

Allmere ütles enne valimisi Postimees.ee-le, et pakkumise näol on tegemist ergutusega erakonna kampaaniat vedada aidanud reforminoortele valimiskampaania lõpuspurdi ajal. Tema sõnul on erakonna noored kampaania käigus tegutsenud vabatahtlikult ning tasu neile selle töö eest makstud ei ole.

Praegugi seisab veel Reformierakonna noorte kodulehel 21. maikuu üleskutse valijameheks tulemise kohta, kus erinevate töötasustamise võimaluste seas on ära märgitud ka kontserdipiletid.

"Töötasu – uued kogemused, suhtlemisoskuse paranemine, osalemine suurepäraste auhindade loosimisel nagu tasuta pääsmed nii erakonna kui ka noortekogu suvepäevadele, fliisid, saunalinad, plätud, kontserdipiletid jne jne, seisab kodulehel. Kuid see pole veel kõik – loosi läheb ka soojamaareis ja kõik Valijamehed saavad osaleda õhtusöögil Euroopa tasemel tegijatega!!!

Europarlamenti valiti üks Reformierakonna kandidaat - Kristiina Ojuland.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2009, 12:48
Otsi:

Ava täpsem otsing