• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Soraineni juhitav büroo jõuab Raidlale järele

  Aku Soraineni juhitav büroo suurendas 2007. aastaga võrreldes käivet 20 miljoni krooni võrra, 84,8 miljoni kroonini. Sellega ohustab Soraineni büroo turuliidri Raidla Lejins & Norcous positsiooni, mille käive oli vaid 170 000 krooni jagu Sorainenist suurem (2007. aastal oli vahe tervenisti 25 miljonit krooni). Soraineni kasum kasvas aastaga 11,4 miljonilt 20,8 miljonile kroonile.
  "2008. aasta oli tõesti edukas. Edu tagajateks oli nii kohaliku kui ka piiriülese töö kasv. Samuti võib edu teguriks pidada suurepärast meeskonda," kommenteeris Soraineni enamusosanik Aku Sorainen.
  Majandustulemuste järgi saab lisaks Sorainenile tuua välja veel kaks kiiret arenejat - advokaadibürood Maqs Law Firm ning Mägi Kraavi ja Partnerid.
  Suuri kaotajad advokaadibüroode turul eelmisel aastal ei olnud. Rentaablus kukkus küll Paul Varuli advokaadibürool, napilt turuliidriks jäänud Raidla, Lejins & Norcousel ning aastaga võrreldes kordades väiksema kasumi teeninud Aivar Pilve advokaadibürool.
  Raidla, Lejins & Norcousi võib käibe ja kasumi paariprotsendise tagasimineku osas küll kaotajaks pidada, sest turuliidri positsioon on sattunud ohtu. Samas on Eesti tippadvokaadi Jüri Raidla juhitav büroo mahte arvestades endiselt kõige paremate majandusnäitajatega, teenides eelmise aastal 85miljonilise käibe juures ligi 32 miljonit krooni puhaskasumit.
  Raidla, Lejins & Norcousi partner Sven Papp lausus, et kukkunine käibes ja kasumis on nende jaoks ootuspärane. Ta lükkas ümber ka müüdi, justkui läheks advokaatidel alati hästi. "Olen veendunud, et kui meie klientidel läheb kehvasti, siis ei saa ka meil hästi minna. Selles mõttes oleme solidaarsed oma klientidega," ütles Papp.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Autojuhtide puudus sundis Briti valitsust järele andma
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Suurbritannia peaks varsti teatama ajutistest viisadest autovedajatele, et vähendada suurt tööjõupuudust, vahendab Reuters.
Tuntud ärimehe vana vimm päädis Eesti kohtute aastaid kestva kurnamisega
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.
Pea kümme aastat kestnud vaidlus Nõmmel asuva hooldushaigla ümber on käima lükanud kümneid keerukaid juriidilisi vaidlusi ja venitamisi, milles mängivad oma rolli skandaalse ärimehe Anders Tsahkna ammune kibe pettumus ja perekond Seppikute firma.