SEB jätkab Rahvusooper Estonia kuldsponsorina

12. august 2009, 19:08

SEB pikendas kuus aastat kestnud
Rahvusooper Estonia kuldsponsori staatust järgnevaks kolmeks hooajaks, andes
ooperiteatrile igal aastal 400 000 krooni, teatas pank.

Kultuuriminister Laine Jänese osavõtul allkirjastasid koostöölepingu Rahvusooper Estonia uus peadirektor Aivar Mäe ja SEB juhatuse esimees Ahti Asmann.

„SEB ja Rahvusooper Estonia koostöö sai alguse 2003. aastal, mil olime Estonia sajanda hooaja kuldsponsor. Koostöö on olnud mõlemapoolselt meeldiv ja viljakas ning seetõttu otsustasime sellel aastal pikendada lepingut avaliku ürituse vormis, et tuua ooper ja ballett linnaruumi,“ kommenteeris SEB juhatuse esimees Ahti Asmann.

"On tore tõdeda, et selline väärikas eas ja edukas ettevõte nagu SEB tunneb vastutust Eesti muusikakultuuri arengu eest ja et rahvusooperi ning panga koostöö jätkub. Just aastatepikkuse rikastava koostöö tulemusel sünnivad parimad ideed, millest võidavad mõlema asutuse kliendid, töötajad ja ühiskond tervikuna," märkis Rahvusooper Estonia uus peadirektor Aivar Mäe.

"Eesti riik ja rahvas põhineb meie kultuuril ja selle püsimise eest hoolitsemine peaks olema esmatähtis. Mul on hea meel, et Eestis on missioonitundelisi ettevõtteid, kes soovivad kultuuri toetada ja jätkavad seda ka majanduslikult keerulisematel aegadel," lausus kultuuriminister Laine Jänes.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. August 2009, 19:08
Otsi:

Ava täpsem otsing