Oberschneider: Sõõrumaa suhtumine on andestamatu

ÄP praktikant 27. august 2009, 11:48

Paul Oberschneideris tekitas eilne Urmas
Sõõrumaa soovitus ettevõtjatele lahkuda Eestist pahameelt, sest ta
leiab, et inimene, kes on Eestis äritegevusega headel aegadel nii palju
teeninud, peaks olema patriootlikum.

"Eesti ärimehed peaksid toetama raha, aja ja jõupingutustega aitamaks riik raskest seisust välja. Selline negatiivne kajastus kindlasti ei julgusta inimesi," ütles Eestist Argentiinasse kolinud endine kinnisvaraärimees Oberschneider.

Tema sõnul on majanduses nii tõuse kui mõõne, vahel tuleb käituda agressiivsemalt ja vahel just kõrvalt jälgida. Oberschneider nentis oma kommentaaris, et praegu on küll rasked ajad ja võib võtta paar aastat, kui kõik hakkab paranema, kuid põrmustavate sõnumite paiskamine meediasse ei muuda olukorda paremaks.

Pikemalt loe Äripäeva inglisekeelsest veebist .

Paul Oberschneider Paul Oberschneider

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. September 2009, 09:44
Otsi:

Ava täpsem otsing