Helikopter röövis Rootsis G4S sularahakeskust

23. september 2009, 21:19

Tänane varastatud helikopteriga sooritatud
raharööv läheb ajalukku kui laitmatu distsipliini ja ettevalmistusega kuritegu,
märkis Aktuaalne Kaamera.

Röövlid maandusid varastatud helikopteriga Lõuna-Stockholmis asuva turvafirma G4S sularahakeskuse katusele, mis oli osaliselt klaasist. Katuseakna lõhkunud kurjategijad, kes olid ilmselt heas sportlikus vormis ning eriväljaõppega, vinnasid selle kaudu helikopterisse sularahakotte ja kadusid. Varastatud kopter leiti kolme tunni pärast hüljatuna Stocholmi lähedalt metsast.

Politsei ei saanud kohe oma koptereid kasutada, sest nende juurde oli toimetatud kott, milles võis peituda lõhkeaine. Sularahakeskust ümbritsevatele tänavatele oli puistatud naelu, mida nimetatakse siilideks ja mis lõhuvad sõidukite kummid.

Pole teada, kui palju sularaha röövlite saagiks langes, kuid kardetakse Stockholmis puhkevat sularahakriisi.

G4Si sularahakeskuses oli röövi hetkel 21 inimest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. September 2009, 18:33
Otsi:

Ava täpsem otsing