Avila: usun endiselt Olympicusse

28. september 2009, 14:18

130 000 aktsia ostmine oligi plaanitud
lühiajalise investeeringuna, kommenteeris Olympic EG tegevjuht Andri Avila
ning lisas, et tema usk OEGsse on jätkuvalt kindel.

Olympic EG lahkuv juht Andri Avila müüs 130 000 kasiinokompanii aktsiat, mille ostis kaks nädalat varem, eelmisel kolmapäeval maha. 3. septembril kinnitas Avila Äripäevale antud intervjuus, et Olympicu aktsiaid tema müüa ei kavatse ja enamus Tallinna börsi aktsiaid on põhja läbinud. Täna rõhutas Avila, et müüdud aktsiad soetas ta pärast tsiteeritud kommentaari andmist.

Lahkuv OEG juht sõnas, et eelmisel kolmapäeval müüdud 130 000 aktsia ostmine oligi plaanitud lühiajalise investeeringuna. "Tegemist on kõige tavalisema isiklike rahavoogude juhtimisega. Minu usk Olympicu aktsiasse ja ettevõtte tulevikku on endiselt kindel," märkis Avila.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. September 2009, 18:24
Otsi:

Ava täpsem otsing