Hongkongi esindajad otsivad Eestis IT ja logistika alast koostööd

28. september 2009, 12:23

Täna ja homme on Tallinnas visiidil
Hongkongi majandusesindajad, kes püüavad siinsete IT ja tehnoloogia ning
logistika sektorite esindajatega ühiseid huve leida.

Delegatsioonil on täna päevakavas kohtumised Arengufondis, Tallinna Tehnikaülikoolis, IT Demokeskuses, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis, kohtutakse ka infotehnoloogia liidu esindajatega. Homme tutvub delegatsioon Eesti logistikasektoriga.

EASi välisesindaja Londonis Tiina-Maria Väravas ütles, et kohtumistel arutatakse kahte peamist teemade ringi nagu IT ja tehnoloogi ning logistika. "Täna on põhiteemaks IT ja tehnoloogia ning homme on logistika. Püüame leida ühiseid huve neis sektorites ja Hongkongi majandusesindajad kutsuvad Eesti ettevõtteid ja Eesti ametkondi Hongkongi. Nad aitavad eestlastel seal uksi avada," kommenteeris Väravas visiiti.

Delegatsiooni näol on tegemist Hongkongi majandusesinduse juhtidega Londonis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. September 2009, 21:41
Otsi:

Ava täpsem otsing