Saekaatri omanik: vallavõim peaks vaatama ka väikeettevõtja suunas

05. oktoober 2009, 16:43

Meie vallas huvi väikeettevõtja vastu
absoluutselt puudub ja selline olukord tuleb ära muuta, põhjendas saekaatri MJ
Prennex OÜ omanik Margus Jammer, miks ta kandideerib Taebla vallavolikokku
valimisliidu nimekirjas.

Jammeri sõnul on ta saekaatrit töös hoidnud alates 2001. aastast ja hetkel annab tööd seitsmele inimesele, kuid vallajuhid pole kordagi tema ettevõtmise vastu huvi tundnud või küsinud, et kuidas läheb. „Tavalisele töömehele mõjuks väga hästi kasvõi ainuüksi see, kui vallajuht tuleb ja küsib, et kuidas läheb või kas muresid ka on,“ lausus Jammer. „Mina ei ole näinud vallajuhti küll seda mitte kordagi tegemas.“

Jammer tunnistas, et ehkki ta elab juba pikemat aega Taebla vallas, oli ta seni sisse kirjutatud ühte teise valda. „Sel aastal kirjutasin end Taebla valda sisse,“ täpsustas Jammer ja möönis, et oma osa mängis sellises otsuses ka soov osaleda koduvalla volikogu valimistel. „Mingit valimisreklaami ma tegema ei hakka, sest mind teatakse päris hästi,“ lisas Jammer.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. October 2009, 18:54
Otsi:

Ava täpsem otsing