Lehtpuu töötleja kandideerimisest: maaettevõtlus tähelepanu alla!

07. oktoober 2009, 17:21

Valla tasandil pööratakse väga vähe
tähelepanu ettevõtlusele maal, sellist suhtumist on vaja muuta, põhjendas
lehtpuud töötleva OÜ Trei Puidukaubad omanik Gallo Trei, miks ta kandideerib
esimest korda Ridala vallavolikokku.

„Tahan rohkem tähelepanu pöörata vallas tegutsevatele ettevõtetele,“ rääkis Trei oma kavadest, kui ta osutub valituks. Trei kandideerib IRLi nimekirjas, ehkki erakonda ta ei kuulu. „Minu meelest polegi Eestis tegelikult kohta, kus väikeettevõtlusele piisavat tähelepanu pööratakse.“

Mingit valimisreklaami Trei teha ei kavatse. „Ma olen poliitikas alles nii roheline ja vaatan esialgu lihtsalt kõrvalt, mida need valimised ja kandideerimine endast kujutavad."

Trei Puidukaubad töötleb lehtpuud, eelkõige sangleppa. Lisaks saematerjalile valmistatakse ka saunatarvikuid, köögi- ja majapidamiskaupu ning eksklusiivseid kinke- ja pakkekarpe. Gallo Trei kuulus ASi Sylvester kaasasutajate kitsasse ringi, ta on töötanud Läänemaa metsamajandis peainsenerina ja Sylvesteri Läänemaa osakonna juhatajana.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. October 2009, 20:32
Otsi:

Ava täpsem otsing