Meelis Mandel • 11. oktoober 2009 kell 21:00

TOPid juba üheksas kord

Lääne-Virumaa TOPiga aastal 2001 algas Äripäeva maakondlike edukamate ettevõtete väljatoomine. Projekt, mis tänasega seega juba üheksas kord teoks saab. Kuigi me ei ühilda seekord neid konverentsidega maakonnakeskustes nagu vanasti, on maakondade parimate ettevõtete tunnustamine Äripäevale südameasi, millest me ei loobu. Arvame, et see on ettevõtetele oluline ja hetkel olulisemgi kui varem.

Järgmises viieteistkümnes Äripäeva numbris ehk siis kolme nädala jooksul saate ülevaate seekordsetest maakondade parimatest ettevõtetest. Üks igas numbris, alfabeetilises järjestuses, alates siis Harjumaast. Kusjuures, nagu allpool lugeda, viimasena tuleb "toppide top" ehk rinda pistavad omavahel kõikide maakondade võitjad.

Mis selle aasta maakondlike edetabelite esiotsa puhul silma hakkab, on fakt, et tegemist on ettevõtetega, kes suutsid eelmisel aastal oma käivet ja kasumit kasvatada. Pole just paljusid selliseid firmasid Eestis, mis annab julgust väita, et Tallinnast väljaspool leiab arvestataval määral edukaid ettevõtteid ka majandussurutise ajal.

Hetkel kuum