BÖRS: USA sätib tõusule

12. oktoober 2009, 15:47

USA aktsiaturud on tänast kauplemispäeva
alustamas tõusuga, eelkõige tänu nõrgale dollarile, mis kergitab toorainete
hindu, teeb USA aktsiad odavaks välismaalastele ning tuleb kasuks suurtele
eksportööridele.

Pärast aastatagust täielikku kokku kuivamist on märgatavaid elavnemise märke näha ka kapitaliturgudel. Erakapitalifirma Blackstone on kaheksa talle kuuluva ettevõtte avalikku esmaemissiooni, kirjutab uudisteagentuur Reuters. Lisaks sellele, on firma valmistamas viie talle kuuluva ettevõtte müüki. Blackstone'i aktsia hind kerkis täna eelkauplemisel 2,7 protsenti.

Sel nädalal on täistuure võtmas ka kolmanda kvartali tulemuste avaldamise periood. Suurtest nimedes avaldavad homme mikrokiipide tootja Intel ning ravimi- ning esmatarvete tootja Johnson Johnson. Nädala teisel poolel avaldavad tulemused Google, General Electric, Goldman Sachs, JP. Morgan ja Citigroup.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. October 2009, 15:47
Otsi:

Ava täpsem otsing