• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Meistrite nädal

  Maalikunstnik Paul Gauguin on öelnud, et hea kunstiteos on kas plagiaat või revolutsioon. Hea kunstnik seevastu on aga oma ajast ees või taga. Viimast on maininud Georg Edward Moore, inglise filosoof. Mul jääb üle nende kahe suurmehe mõtetega nõustuda.
  Elvis, The Beatles ja Michael Jackson võivad meeldida või mitte, aga kindel on see, et omal ajal tegid nad revolutsiooni ja olid sammu ajast eest. Ja seda oli loomulikult ka nende looming, mis ei näi kontserdisaalidest, kinodest, raadioeetrist ja poeriiulitelt niipea kuhugi kaduvat.
  Järgmine nädal, täpsemalt kuu 28. päev möödub maailmas taas Michael Jacksonile au andmise tähe all. Nii Aasias, Euroopas, Ameerikas kui ka igal pool mujal maailmas jõuab kinolinale dokumentaalfilm popimeistri sel suvel algama pidanud kontsertseeria "This Is It" proovidest ja lavatagusest elus. Poelettidele jõuavad kontsertsarja muusikat kandvad plaadid ning kontserdisaalidesse kuulsa muusiku looming. Michael Jacksoni parimaid palasid saab Dave Bentoni, Uku Suviste, Kristjan Kasearu, Jana Kase, Iiris Vesiku ja paljude teiste esituses nautida ka Eesti kolmes linnas - Tartus, Pärnus ja Tallinnas.
  Ka impressionismi pioneeride ja revolutsionääride tööd on kõigile Tallinnas, Kumu kunstimuuseumis vaatamiseks. Näitusel "Normandia maalijad" on üleval näiteks Claude Monet, Théodore Géricault, Raoul Dufy, Jean-Baptiste Corot, Gustave Courbet, Jacques Villon ja Edouard Vuillardi tööd. Tasub vaatamist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Täna on valimispäev – viimane võimalus oma hääl anda! Eelhääletamisel osales 39,6% valijatest
448 valimisjaoskonda üle Eesti on täna avatud kella 9.00 hommikul kuni kella 20.00 õhtul. Valija saab oma linnas või vallas, Tallinnas linnaosas hääletada ükskõik millises jaoskonnas.
448 valimisjaoskonda üle Eesti on täna avatud kella 9.00 hommikul kuni kella 20.00 õhtul. Valija saab oma linnas või vallas, Tallinnas linnaosas hääletada ükskõik millises jaoskonnas.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.