Börsihai 2009 võitja sõidab olümpiat vaatama

23. oktoober 2009, 14:11

Seitsmendat korda järjest on algamas aktsiamäng Börsihai, mis võimaldab ilma reaalset raha investeerimata saada osa aktsiaturgudel kauplemisest. Mängu võitjale on auhinnaks Estraveli reis kahele Vancouveri taliolümpiale.

Aktsiam auml;ng v otilde;imaldab m auml;ngijatel virtuaalselt investeerida USA, Leedu, L auml;ti ja Eesti b ouml;rsidel. M auml;ng kestab ajavahemikul 26. oktoober kuni 20. november. M auml;ngu v otilde;itjaks on 20. novembri seisuga k otilde;ige suurema turuv auml; auml;rtusega portfelli omanik. Sel aastal on v otilde;imalik oma kolmeliikmeline v otilde;istkond v auml;lja panna ka ettev otilde;tetel, mille kohta peetakse eraldi arvestust ja antakse v auml;lja ka eraldi auhind.

M auml;ngu v otilde;itja saab auhinnaks Estraveli reisi kahele Vancouveri taliol uuml;mpiale. Teise koha saavutanule on auhinnaks ouml; ouml;bimine kahele Tallink Spa amp; Conference hotellis, kolmanda koha omanik saab piduliku otilde;htus ouml; ouml;gi ja k uuml;mbluse kahele Tallink Spa-s. Firmade arvestuses on v otilde;itnud meeskonnale auhinnaks tuhandekroonine otilde;htus ouml; ouml;k.

2001. aasta s uuml;gisel toimus esimene aktsiam auml;ng "Noor Pension auml;r", kordudes sama nime all aastani 2005. Siis sai sellest investeerimis- ja kauplemism auml;ng "B ouml;rsihai". M ouml; ouml;dunud aastal v otilde;ttis uuml;le kolme Balti riigi m auml;ngust osa ligi tuhat osalejat, v otilde;it j auml;i Eestisse.

M auml;ngu kohta leiab rohkem infot aadressil <a href="http://www.lhv.ee/hai" target="_blank">lhv.ee/hai</a>.<br />B ouml;rsihai aktsiam auml;ngu toetavad Eesti P auml;evaleht ja Auml;rileht, Tallink ning Estravel.

<br />Andres Kask<br />LHV turundus- ja meediasuhete juht<br />5680 2607

<br />Lisainfo:<br />Alo Vallikivi<br />LHV maaklerite juht<br />5665 5065

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. October 2009, 14:11
Otsi:

Ava täpsem otsing