KUIDAS leida uusi äriideid?

Katre Pilvinski 29. oktoober 2009, 00:00

Uute tõhusate äriideede leidmine pole lihtne, kuid hea ideega võib raskustes ettevõtte uuesti jalule aidata.

"Eesti on olnud kaua lääneriikide algatuste kopeerija rollis. Suhteliselt vähe on täiesti originaalseid algatusi, kuid siiski on. Tihti küsitakse minult välisriikides Eestis leiutatud toodete kohta. Loomulikult on väga hea rääkida Skype'ist ja mobiilsest parkimisest," rääkis EBSi teadusprorektor ning juhtimise õppetooli juhataja, professor Ruth Alas.

Professor tõdes, et üldjuhul on inimene mugav ja teeb seda, mida ta ikka on teinud. Teeb nii kaua, kuni teisiti enam ei saa. "Vähe on neid, kes mõtlevad kaugemale ette ja hakkavad muudatusi tegema juba siis, kui kõik läheb hästi ja käibenumbrid aina kasvavad. Samas jäävad püsima just need, kes üldiste meeleoludega kaasa ei lähe ja mõtlevad "kastist välja"," lausus ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing